Wij zijn De Ster Bedrijfsdiensten, een allround facilitaire partner met meer dan vijftig jaar ervaring in de branche. Ons doel is de wereld niet alleen een stukje schoner, maar ook een stukje mooier te maken. Hoe wij dat doen? Door te zorgen voor schoonmaak, glasbewassing, specialistische reiniging en bedrijfsdiensten. En dat allemaal met impact. Want het is de hoogste tijd om samen actie te ondernemen om onze planeet ook voor toekomstige generaties te behouden.

Impact maken is geen verkooppraatje, maar komt bij ons van binnenuit. Al vanaf het prille begin van De Ster in 1964 werken wij bewust met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Onze medewerkers staan bij ons centraal en door hun inzet en trouw zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwd en gewaardeerd schoonmaakbedrijf in de regio.

Jarenlang is De Ster een familiebedrijf, tot de familie in 2021 besluit om er een punt achter te zetten. Breedweer Facilitaire Dienstverlening, een snelgroeiende facilitaire dienstverlener uit Uitgeest met landelijke dekking en impact maken als belangrijkste missie, neemt ons bedrijf over. Een match made in heaven, want eigenlijk is De Ster Breedweer in het klein. Aan het roer staat de Twentse Betina Spel die jarenlange ervaring heeft in het schoonmaakvak en bekend is in de regio. Betina: ‘Ons doel? De Ster verder laten groeien tot een betrouwbare facilitaire partner in Oost-Nederland. En daarbij samen met onze medewerkers en partners zoveel mogelijk maatschappelijk impact maken.’

CO2-Prestatieladder

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met Breedweer gaan wij voor CO2-reductie. Graag verwijzen we u naar ons gezamenlijk CO2-reductiebeleid.

Documenten

David - De Ster