Schoonmaak

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het schoonmaken van jouw school, gemeentehuis, kantoor, zorginstelling, trappenhuis of showroom? Dan ben je bij De Ster Bedrijfsdiensten aan het juiste adres. Wij maken al meer dan vijftig jaar waar wat wij beloven aan onze tevreden opdrachtgevers. Dat doen we ook graag bij jou!  

Maar het gaat om meer dan schoonmaak. Daarom bieden we jou schoonmaak mét impact. Dat betekent een schoon pand én maatschappelijk rendement. 

Glasbewassing

Zoek je een flexibele partner voor de glasbewassing van jouw school, gemeentehuis, kantoor, zorginstelling, woning, trappenhuis of showroom? Dan ben je bij De Ster Bedrijfsdiensten aan het juiste adres. Wij weten al meer dan vijftig jaar hoe wij met de juiste mensen op de ladder of de hoogwerker zorgen voor schone ramen. Graag wassen we ook jouw ramen! 

Maar het gaat om meer dan glasbewassing. Daarom bieden we jou glasbewassing mét impact. Dat betekent schone ramen én maatschappelijk rendement. 

Specialistische reiniging

Ben je op zoek naar een deskundige partner voor het onderhoud en de reiniging van de vloer(en) of gevel van jouw school, gemeentehuis, kantoor, zorginstelling of woning? Dan ben je bij De Ster Bedrijfsdiensten aan het juiste adres. Wij weten uit jarenlange ervaring hoe wij zorgen voor stralende vloeren en gevels. Die specialistische reiniging verzorgen we graag ook voor jou!

Maar het gaat om meer dan specialistische reiniging. Daarom bieden we jou specialistische reiniging mét impact. Dat betekent schone vloeren en gevels én maatschappelijk rendement.

Bedrijfsdiensten

Zoek je een flexibele partner die voor je klaar staat voor het ad-hoc uitvoeren van uiteenlopende bedrijfsdiensten? Dan ben je bij De Ster Bedrijfsdiensten aan het juiste adres. Of het nu gaat om het opruimen en afvoeren van meubilair, projectmatig onderhoud of hulp bij calamiteiten. Onze mobiele teams staan binnen een half uur op de stoep en ontzorgen jou van a tot z.

Maar het draait om meer dan het uitvoeren van diverse bedrijfsdiensten. Daarom bieden we jou bedrijfsdiensten mét impact. Dat betekent dat jouw bedrijfsdiensten naar wens verzorgd worden én maatschappelijk rendement.