Neem je verantwoordelijkheid en kies voor schoonmaak mét impact.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor een schone werk- en leefomgeving? Een flexibele partner die altijd klaar staat om je te helpen waar en wanneer dat nodig is? Dan ben je bij De Ster Bedrijfsdiensten aan het juiste adres.

Maar het gaat om meer dan schoonmaak!

De tijd van niets doen is voorbij, onze maatschappij schreeuwt om aandacht om een einde te maken aan extreme armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. Daarom zorgen wij voor schoonmaak mét maatschappelijke impact. Om zo de wereld niet alleen schoner, maar ook een stukje mooier te maken. Zodat wij en alle toekomstige generaties kunnen blijven genieten van onze planeet.

ONS DOEL

Wij willen met onze schoonmaak mét impact, een steentje bijdragen aan de maatschappij. Een maatschappij waarin iedereen gelijke kansen krijgt en zelfstandig in zijn of haar levensonderhoud kan voorzien. Dat wil jij toch ook?

Samen staan we sterk en daarom willen wij samenwerken met facilitaire opdrachtgevers in de regio Oost-Nederland met hetzelfde doel als wij. En met facilitaire opdrachtgevers die graag hun bijdrage willen leveren aan een mooiere wereld, maar niet weten waar ze moeten beginnen.

Ons doel is om samen met onze opdrachtgevers ofwel samenwerkingspartners maximale impact te maken bij onze opdrachtgevers. Zo laten we aan iedereen zien dat wij onze verantwoordelijkheid nemen voor de maatschappij. Goed voorbeeld doet volgen toch?

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Voor mens, aarde en geluk…

Wat betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) bij De Ster?

Alles draait om verantwoordelijkheid nemen voor de maatschappij. Bij De Ster Bedrijfsdiensten vinden wij dat de normaalste zaak van de wereld. Wij focussen op onze mensen, de aarde en geluk!

Zo zorgen wij voor de mens

Iedereen is welkom! Bij ons telt dat iedereen gelijk is en iedereen een kans krijgt. Ongeacht afkomst, religie of sexe. Of iemand nu statushouder, Wajonger of Nugger is of uit de WWb komt, maakt niet uit. Iedereen heeft een talent en verdient de kans om dit talent te ontwikkelen. Wij zetten ons dagelijks voor 100% in om dit te realiseren.

Zo zorgen wij voor onze aarde

We hebben maar één aarde en daar moeten we heel zuinig mee zijn. Daarom dienen we snel een einde maken aan de manier waarop we als maatschappij de aarde uitputten. Dat doen wij onder meer door te werken met circulaire schoonmaakmiddelen en refurbished materialen en door onze CO2- uitstoot te beperken. Wat je aandacht geeft groeit

Zo zorgen wij voor geluk

Onze medewerkers krijgen de aandacht die zij verdienen. We investeren in vakopleidingen zodat zij hun werk goed kunnen doen en zichzelf kunnen ontwikkelen. Waar nodig bieden wij onze werknemers hulp. Wij zorgen voor een prettige werksfeer en ook naast het werk is er tijd voor gezelligheid. Met als resultaat gelukkige en trouwe medewerkers.

Wat betekent dit voor onze facilitaire partners?

Schoongemaakte panden volgens afspraak, medewerkers die hun werk doen met een glimlach én maatschappelijke impact.