PSO Trede 3|30+ voor De Ster Bedrijfsdiensten

Vanaf 1 oktober 2023 is De Ster Bedrijfsdiensten uit Hengelo in het bezit van het PSO Trede 3 én PSO 30+ keurmerk van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dit betekent dat minimaal 30% van het personeelsbestand bestaat uit de doelgroep die valt onder artikel 2.82 van de aanbestedingswet. Een erkenning voor De Ster zelf en een voordeel voor klanten, want sociaal inkopen is tegenwoordig geen keuze meer, maar een must.

Voorbehouden opdrachten

De vraag naar 30+ groeit. Er zijn steeds meer publieke en private organisaties die opdrachten in de markt zetten waarbij gezocht wordt naar organisaties die in hoge mate sociaal ondernemen. De PSO 30+ erkenning maakt voor opdrachtgevers duidelijk dat De Ster Bedrijfsdiensten aantoonbaar aan deze kwalificatie voldoet. De Ster kan nu ook meedingen naar voorbehouden voorbehouden opdrachten, zoals staat beschreven in artikel 2.82 van de Aanbestedingswet.

Blij met erkenning

Bedrijfsleider Betina Spel: “Het certificaat is een beloning voor hoe wij al jaren in de praktijk werken. Iedereen verdient een kans om zichzelf duurzaam te ontwikkelen richting arbeid. Door iedereen gelijk te behandelen en de aandacht te geven die ze verdienen, zorgen we voor gelukkige werknemers en daar gaan wij voor. Alles voor mens, aarde en geluk. En dat is niet belangrijk voor ons, maar ook voor onze klanten die sociaal bij ons in kunnen kopen en aantoonbaar sociaal maatschappelijke impact maken. We zijn ontzettend blij met deze erkenning.”

Vergelijkbare berichten